Pravá česká kuchyně
„Po českém obědě jest seděti a tupě zírati.“

Pečená vepřová žebírka v pivní marinádě, vařená kukuřice s máslem, česnekový dip, nakládaná beraní paprika, křen, kremžská a meruňková hořčice, rozpečený chléb

Pečené přední vepřové koleno v marinádě z černého karamelového piva, kysané tuřanské zelí, nakládané okurky a beraní paprika, křen, hořčice, rozpečený chléb

Dušené červené zelí s červeným vínem a skořicí, špekové knedlíky

Royal hovězí hamburger s meruňkovou hořčicí pancetou a čedarem, steakové hranolky a pikantní ananasová majonéza s chilli a koriandrem

Grilovaný vepřový kotlet s vrchním tukovým krytím, na redukci z červeného vína, česneku a rozmarýnu

Kuřecí supreme na másle restovaný žampion, cuketa, paprika, bylinková salsa

Pomalu tažený guláš z hovězího karabáčku na "Staroměstské 12°" s čerstvou cibulkou a křenem a houskovým knedlíkem

Smažený česnekovaný řízek z vepřového hřbetu, bramborový salát

Smažený kuřecí řízek, vařený brambor s máslem a petrželkou

Pečená kuřecí křídla s pikantní marinádou a sezamem zelný salát a rozpečený chlebový bochánek